ΕΙΔΗ VIDEO

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Αισθητική. Το τρίπτυχο για να δημιουργήσουμε το video που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Η κάθε παραγωγή οργανώνεται μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Home-11-SEO-Consultancy-Icon

Όταν ακούει κανείς για διαφημιστικό σποτ, φαντάζεται ένα σύντομο και ευρηματικό βίντεο που ελκύει το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα! Αυτό ακριβώς αναλαμβάνει να κάνει η PlanC Media & Creation. Να δημιουργήσει εκείνο το βίντεο, που θα τραβήξει την προσοχή του κοινού (target group) που επιθυμείτε μ΄έναν έξυπνο κι αποτελεσματικό τρόπο.

Home-11-Content-Marketing-Icon

Το animated corporate βίντεο, βασίζεται εξ’ ορισμού στο animation, που ουσιαστικά, πρόκειται για την γρήγορη προβολή μίας σειράς από εικόνες ή θέσεων ενός μοντέλου, έτσι ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της κίνησης. Το animation μπορεί να δημιουργηθεί με την εφαρμογή δισδιάστατης (2D) ή τρισδιάστατης (3D) μακέτας. Τα αποτελέσμα ενός τέτοιου βίντεο είναι εντυπωσιακά!

Home-11-Keyword-Research-Icon

Το εταιρικό βίντεο (corporate video) αποτελεί το πιο σύγχρονο εργαλείο για την ολοκληρωμένη παρουσίαση μίας επιχείρησης και των προϊόντων ή υπηρεσιών της. Το εταιρικό βίντεο είναι ένα μέσο προβολής και προώθησης, άμεσα συνδεδεμένο με την εικόνα, τη φιλοσοφία, την πολιτική και τις αξίες μίας εταιρείας, ενός οργανισμού ή ενός ελεύθερου επαγγελματία.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Δώστε ζωή στο προϊόν σας με τη χρήση ψηφιακών χαρακτήρων.

Πείστε τους δέκτες για την αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρετε, ξεκάθαρα και αποτελεσματικά.

Ένα εταιρικό video είναι επιτυχημένο μόνο εάν συνδεθεί με το κοινό σας και προβληθεί στα κατάλληλα social media.

Στην PlanC δημιουργούμε στρατηγικές video καμπάνιες, και όχι τυχαίες διαφημίσεις. Και είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά video από την Plan C Λάρισα

Τι λένε για εμάς οι πελάτες μας

Home-11-Testimonial-Icon

Είμαστε εδώ για εσάς

Καλέστε μας 2411 170113

Το δικό σας e-shop τώρα μόνο με 499€Ξεκινήστε να πουλάτε άμεσα στο ίντερνετ!
Γεια σας!

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα προσφορές & νέα!