Νέα συνεργασία της Plan C με τη Θεσσαλική Φάρμα!

Θεσσαλική Φάρμα
Θεσσαλική Φάρμα & Plan C | Media & Creation, ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η Plan C Media & Creation επιλέχθηκε από τη Θεσσαλική Φάρμα – μια τοπική επιχείρηση με βάση τη Θεσσαλία – για την διαχείριση, την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των εταιρικών της σελίδων στο Instagram.
Η Θεσσαλική Φάρμα δημιουργήθηκε το 2012 από την οικογένεια Τσαντίλη και έκτοτε ακολουθεί αναπτυξιακή πορεία.

Η Θεσσαλική Φάρμα είναι μια εταιρεία παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε το 2012 στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Στη διαδρομή από τη Λάρισα για την Καρδίτσα, εκεί όπου η εύφορη γη σε συνδυασμό με την πλούσια κληρονομιά της τοπικής κτηνοτροφίας, συμβάλλουν στην παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων.

Από την καρδιά της Θεσσαλίας και με πολλή αγάπη και μεράκι, απευθυνόμαστε σε όλους τους λάτρεις της απόλαυσης, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Αναβιώνουμε μνήμες από εποχές αγνές που όλοι θέλουμε να θυμηθούμε. Τις στιγμές που η γιαγιά μας προσέφερε το κλασσικό ρυζόγαλο ή εκείνες που η μητέρα μας αγκάλιαζε, με μια κουταλιά γεμάτη κρέμα βανίλια και ένα τεράστιο χαμόγελο.
Τα προϊόντα της τα συναντά κανείς στα ράφια mini market & supermarket της Θεσσαλίας, της Πιερίας, της Φθιώτιδας αλλά πλέον και της Θεσσαλονίκης. Μιλάμε για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που στόχος της είναι να λάβει τη θέση που της αξίζει στα ράφια της Ελλάδας!
Το project εξίταρε κάθε μέλος της ομάδας μας και αντιμετωπίστηκε με κάθε ευλάβεια και πίστη στον στόχο.
Η Plan C αντιμετωπίζει κάθε project που αναλαμβάνει ως μοναδικό, θέτει στόχους, οργανώνει, αναπτύσσει και αναπτύσσεται.

Η Plan C

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, με διαφορετικές ικανότητες, χαρακτήρα, ιδιαιτερότητες αλλά με ένα κοινό στόχο. Να παράγουμε νέες ιδέες, δημιουργώντας καθημερινά για τους συνεργάτες μας.

Κάθε project αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστό. Τα meeting μεταξύ μας είναι πολύωρα και η παραγωγή ιδεών καταιγιστική.

Πάντα έτοιμη, η ομάδα μας να αντεπεξέλθει, να προτείνει, να δημιουργήσει.

Η Plan C είναι όλα αυτά που δεν έχεις ακόμη σκεφτεί!