Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς

Άψογη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, εξαιρετική συνεργασία με εκπληκτικό το αποτέλεσμα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα Plan C σε όποιον θέλει να δημιουργήσει το δικό του eshop, το κυριότερο πλεονεκτήματα τους είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ της τεχνολογίας γιατί ο Θάνος είναι πάντα εκεί για να σε εξυπηρετήσε!ι Χίλια ευχαριστώ για όλα!

Ζωή Παπανδρέου

latiendadelavida.gr

>Με την ολοκλήρωση των εργασιών για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-e-shop της εταιρίας μου www.animalsworld.gr θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους στην Plan C , και προσωπικά τον Θάνο Περηφάνη που με την άψογη συνεργασία, τις πρωτότυπες ιδέες, την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους οδήγησαν σε ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ.

Βασίλης Ευθυμίου

animalsworld.gr

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και δίσταζα να συνεργαστώ εξ αποστάσεως με κάποια εταιρεία, όμως ένα τηλεφώνημα με τα παιδιά, μου άλλαξε το στερεότυπο. Φοβερή ανταπόκριση, επαγγελματισμός, όρεξη για δουλειά και είναι πραγματικά δίπλα σου σε ό,τι χρειαστεί...θα είναι εκεί μέχρι να δημιουργήσουν αυτό που ακριβώς φανταζόσουν! Νιώθω τυχερή που έχουμε αναπτύξει μια όμορφη συνεργασία με την Plan C!

Maria A. Vodo

RENE Coffee Roasters

Θάνο είσαι η έννοια του επαγγελματία! Ευχαριστώ Plan C!

Λίνα Ζαφειρίου

lolitabylina.gr

Άμεση εξυπηρέτηση! Άριστη συνεννόηση με τα καλύτερα αποτελέσματα!!!!

Στέφανος Φιλίππου

filippoushop.gr

Όταν πρώτο άνοιξε είπα να δοκιμάσω την φιλοξενία της ιστοσελίδας μου σε κάποια τοπική εταιρία και με δικαίωσαν. Οι χαμηλές τιμές η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση είναι βασικά πράγματα που με κάνουν ακόμη και σήμερα να συνεχίζω την συνεργασία μου μαζί τους. Συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι!

Αστέριος Μπλάντας

blantasfoods.gr

Καινοτομία - Προσαρμοστικότητα - Ευελιξία - Επιτυχία, 4 λέξεις που ταυτίζονται με το εξαιρετικό αυτό εγχείρημα!! Καλές δουλειές

Δημήτρης Τσαρακλιμάνης

ΙΕΚ Όμηρος, Λάρισα

Εξαιρετικοί συνεργάτες!!!!!!!!!!

Εύη Δανιλούλη

Πρόεδρος ΕΔΕΑΘ (Αισθητικοί Θεσσαλίας)

Καταπληκτικοί άνθρωποι πάνω από όλα και άψογοι στη δουλειά τους !!! Μοναδικοί !!!

Ευαγγελία Ντάγγαλου

Evagelia Dagalou: Technical Educator & Hair Stylist

Επαγγελματισμός, άμεση εξυπηρέτηση και συνεννόηση!

Κατερίνα Μιχαλέ

ΚΕΚ Καινοτομία, Λάρισα

Απλά καταπληκτικοί και σωστοί επαγγελματίες!

Δημήτρης Χαρίτος

Χαρίτος Πυρόσβεση - Προστασία, Λάρισα

Άψογη συνεργασία φοβερή δουλειά και φανταστικά αποτελέσματα!

Νίκος Καλέσης

Kalesi Boutique Bebe, Λάρισα

Μια ομάδα νέων παιδιών, με απίστευτη όρεξη, πρωτότυπες ιδέες,και ακούραστη δουλειά για προβολή και προώθηση των επαγγελματικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης !!!! Ευχαριστούμε για τη συνεργασία PLANC !!!! Συνεχίστε έτσι !!!!

Δώρα και Λία

Mystic Beauty, Λάρισα

Το καλύτερο γραφείο για social media και προώθηση επιχειρήσεων για την πόλη της Λάρισας.

Σοφία Σίμου

Touch Hair Salloon, Λάρισα

Το να βλέπεις την ιστοσελίδα σου να εκτοξεύεται στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, ήταν κάτι που δεν περίμενα! Ευχαριστώ για τo εξαιρετικό website και το SEO που παρείχατε!

Νίκος

Στόμιο Λάρισας, Ελλάδα