Eμπιστέψου την PlanC

Στο Social Media Marketing

Και δες την επιχείρηση σου να απογειώνεται

Τα αποτελέσματα του Social Media Marketing θα σας εκπλήξουν!

Μέσω του Social Media Marketing προβάλουμε την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Instagram κλπ.), έχοντας ως κύριο στόχο τη λογική του “word of mouth” (από στόμα σε στόμα), που στα social media μεταφράζεται ως share, comments, like και οτιδήποτε μπορεί να διαδώσει το μήνυμά μας και την ίδια την επιχείρησή μας στο κοινό. Έτσι τα social media και ειδικά η διαφήμιση στο Facebook δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους πελάτες και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας.

Social Media Marketing Pay per click

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA;

Πως θα σας φαινόταν αν για παράδειγμα, επενδύοντας 50 ευρώ το μήνα, θα μπορούσατε να προσελκύσετε έως και 200 χρήστες στον ιστότοπό σας; Αν υποθέσουμε ότι κερδίζετε 10 ευρώ για κάθε αγορά που γίνεται στο κατάστημά σας, οι πρώτοι 5 από αυτούς τους 200 αν αγοράσουν από εσάς ένα προϊόν, “βγάζετε” τα έξοδα της διαφήμισης του μήνα.

Αν όμως αγοράσουν 25 από αυτούς, – μιλάμε μόνο για το 10% – τα έσοδα σας αυτόματα είναι 5-πλάσια από το κόστος που επιβαρύνεστε για τη διαφήμιση. Κάντε μόνοι σας τα μαθηματικά και ανακαλύψτε τα τεράστιο περιθώρια κέρδους.

Social Media Marketing
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας

Διαφήμιση στο FacebookΔιαφήμιση στο InstagramΔιαφήμιση στην Google

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Το στήσιμο και η βελτιστοποίηση της διαφήμισης στο Facebook χρειάζεται να γίνεται από άτομα με γνώσεις πάνω σε τέτοιου είδους πλατφόρμες γιατί η προβολή σε ένα τέτοιο μέσο πιθανότατα να μην αποδώσει, με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε χρήματα άσκοπα. Γι’αυτό εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητες που σας προσφέρει η διαφήμιση στο Facebook και στα άλλα Social Media, με σωστές κινήσεις ώστε οι χρήστες να διαδίδουν το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στους φίλους τους και οι υποψήφιοι πελάτες να αυξάνονται. Οι λύσεις είναι πολλές και η δυνατότητα υλοποίησης οποιασδήποτε ιδέας προβολής, διαγωνισμού ή Facebook application είναι εφικτή από την ομάδα της PlanC. Social Media Marketing

Social Media Marketing facebook instagram
Reach-Your-Audience-At-The-Right-Time-Icon

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας και προσελκύστε το ενδιαφέρον των χρηστών με τη βοήθεια του ήχου και της κίνησης.

Listen-And-Engage-In-Real-Time-Icon

Οδηγήστε τους χρήστες στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές που θέλετε, χρησιμοποιώντας οπτικό υλικό υψηλής ποιότητας.

Bring-Tour-Whole-Team-Together-Icon

Ενθαρρύνετε τους χρήστες να προβούν σε αγορές, προβάλλοντας προϊόντα από τον κατάλογο προϊόντων σας σε διαφημίσεις προσαρμοσμένες για κάθε άτομο ξεχωριστά.

Measure-And-Improve-Performance-Icon

Η Άμεση εμπειρία, η οποία στο παρελθόν λεγόταν ``καμβάς``, παρέχει μια εμπειρία προβολής σε πλήρη οθόνη, βελτιστοποιημένη για κινητά, απευθείας από τη διαφήμισή σας.

Διαφημίσεις ανεύρεσης υποψήφιων πελατών

Ανεβάστε τους ακόλουθους σας με στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες

Οι διαφημίσεις ανεύρεσης υποψήφιων πελατών στο Facebook και στο Instagram σάς βοηθούν να συλλέξετε στοιχεία από τα άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας. Μια διαφήμιση ανεύρεσης υποψήφιων πελατών αποτελείται από μια εικόνα, ένα βίντεο ή εναλλασσόμενες εικόνες και, όταν ο χρήστης αλληλεπιδράσει με τη διαφήμιση, ακολουθεί μια φόρμα ανεύρεσης υποψήφιων πελατών.

Με τον τρόπο αυτό στοχεύουμε στο κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε ώς υποψήφιους πελάτες της εκάστωτε επιχείρησης. Social Media Marketing

Social Media Marketing ενισχυσε την επιχειρηση σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, αυξήστε τους πελάτες και μοιραστείτε την ιστορία σας με ένα εξαιρετικά ενεργό κοινό. Social Media Marketing

  • Διαφημίσεις με Stories
  • Διαφημίσεις με φωτογραφίες
  • Διαφημίσεις με videos.
  • Διαφημίσεις με εναλλασσόμενες εικόνες
  • Διαφημίσεις με συλλογή
Social Media Marketing etairiki diaxeirisi instagram apo tin plan c

Τι λένε οι πελάτες μας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Είμαστε εδώ για εσάς

Καλέστε μας 2413 019906

Το δικό σας e-shop τώρα μόνο με 400€Η προσφορά ισχύει έως 31/5!
Αγορά τώρα!
Γεια σας!

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα προσφορές & νέα!